Publicerad den Lämna en kommentar

Scent of Truth

Tycker du det är okey att ljuga? Jag tycker inte man ska ljuga. Jag blir upprörd om jag upptäcker att någon ljugit/lurat mig. Hamnade i en diskussion där jag slutligen gav rådet ”Ljug då”. Där var det, jag rekommenderade någon annan att ljuga. Men en liten vit lögn som inte skadar någon annan – tycker jag ändå är okey. Man vill inte alltid berätta hur man mår eller vad man tänker på, så då kan de vara ok med en liten vit lögn. Ingen vet vad man tänker på ändå. De tankarna hamnade jag i när jag målade denna. Påverkade det mig i mitt kreativa? Jag tror det, den blir mörkare än jag tänkt mig. Men jag älskar den – så jag målar inte över det. Sanningen är inte alltid ljus.

SPECIFIKATION

Titel: Scent of Truth

Storlek: 60x80cm 2cm djup
År: 2022
Material: Blandteknik på galleriduk i bomull, oramad
Färger: Nyanser av grått, små inslag av grå/beige, vitt. Metallisk silver som glittrar lite i mässing – målat på toppen av strukturen. Målade kanter. Fin att hänga upp som den är.

Pris: 6 200 kr ink. frakt inom Sverige

Baksidan av duken är märkt med verkets namn, årtal och konstnärens underskrift. Signerad på framsidans nedre hörn.

Ytan är behandlad med fernissa och hänganordning medföljer på köpet. Skickar spårbart.

Betalning via Bankgiro, Swish eller PayPal efter kontakt på mail ericanystrom22@gmail.com eller via mina sociala media.

Lämna ett svar