Publicerad den Lämna en kommentar

Dancing in the Northern Lights

Allting började med att jag i frustration kastade en pensel med grön färg på duken, spelade in en kort video för Instagram om det hela som ni kanske sett.
Efter det stod jag där… Med emeraldgrönt splatter på stor duk. Beslutade mig för att måla på ett nytt sätt. Jag hade av misstag fått hem en burk lila färg från färgleverantören. Inget jag brukar använda, inte emeraldgrön heller. Just därför tog jag just du färgerna. Och lekte. Experimenterade. Succesivt började tavlan påminna mig om det mäktiga norrsken vi såg i vintras. Det täckte hela himlen ovanför vårt tak. Jag upplever sådana norrsken som att älvor dansar på himlen. Då kom idén att i det abstrakta lägga in ett element av konturer. Vad du ser är upp till dig. För mig är det älvor som dansar på himlavalvet en riktigt kall vinter.

SPECIFIKATION

Titel: Dancing in the Northern Lights

Storlek: 100x70cm ca 3cm djup
År: 2022
Material: Akryl på galleriduk i bomull, oramad
Färger: Emerald grön, olivgrön, Lila, vitt. Inslag av guld.
Kanterna är målade i ljus emeraldgrön som grundfärgen i tavlan. Fin att hänga upp som den är.

Pris: 5 500 kr ink. frakt inom Sverige

Baksidan av duken är märkt med verkets namn, årtal och konstnärens underskrift. Signerad på framsidans nedre högra hörn.

Ytan är behandlad med fernissa och hänganordning medföljer på köpet. Skickar tryggt & spårbart.

Kan köpas på hemsidan inom kort eller via Swish efter kontakt med mig.

Lämna ett svar