Gratis Webinar – för dig som drömmer om att måla magiska strukturtavlor

Jag visar och berättar hur du målar vackra strukturer med akryl,
som kan tolkas som ett abstrakt landskap.

Vill du lära dig skapa en vacker strukturmålning?

Visst ser det enkelt ut i de klipp man ser i sociala medier på andra som skapar? När jag var nybörjade för 2 år sedan så upplevde jag att det var lätt att hitta information om vilka verktyg och material man skulle använda, men väldigt svårt att få reda på hur man faktiskt gjorde. Lite som att baka med bara ingredienser, men utan recept. Klart att bakverket inte blev som du tänkt dig. Du kommer därför inte bara få ingredienserna – utan även receptet!

Webinariet passar både dig som är nybörjare eller har målat tidigare men är sugen på att lära dig nya tekniker.

Nu är anmälan öppen för sista gången. Passa på att se och lär dig mina 4:a konkreta steg till en magisk strukturmålning. Så du kan komma igång och måla själv – hur många du vill, utan att behöva fundera över hur man gör. Jag visar och berättar 100% live för att du även ska få svar på sina frågor. Anmäl dig nedan:

Datum & Tid

När? Söndag 28:e maj kl 20.00
Var? Live på Zoom, du får en länk på mailen efter anmälan
Vad? Närmare bestämt tekniken som visas på bilden här

Du kommer lära dig:

  • Steg 1: 3 teoretiska modeller att tänka på för ett intressantare konstverk
  • Steg 2: Att välja färger smart
  • Steg 3: Måla en bakgrund med himmel och vatten
  • Steg 4: Måla vackra strukturer med akryl som kan tolkas som berg

Webinariet är 100% live för att du också ska kunna ställa frågor till mig, så den möjligheten kommer också att finnas.

Från tidigare deltagare på mitt Webinar

”Så glad att jag var på din webbkurs och lärde mig om din konst.  Det var lärorikt och en fantastisk upplevelse.”

Tusen tack för du var så bjussig med tips och tekniker! Vilken härlig och genuin energi du spred!”

”Tack för en jättefint webbinarium. Jag fick inspiration och lust att måla :-)”

”Du gav så mycket glädje och inspiration, vilket jag är så tacksam för. 💗”

”Tusen tack för en intressant, inspirerande, trevlig o härlig kväll med dig 🤗”

Erica Nyström – Heltidskonstnär med passion för det abstrakta

Jag började måla efter att jag och min familj  tagit det stora och modiga beslutet att lämna våra karriärer i Stockholm för ett småstadsliv i Boden i Norrbotten. 

Vårt liv i Boden började i en stor hyresrätt där de tomma väggarna blev många. Jag har alltid beundrat abstrakt konst men hade inte budget att köpa in så många konstverk jag önskade, så jag började helt enkelt måla själv.

Det är en innerlig passion jag känner för konsten och jag mår så otroligt bra när jag bara får vara och skapa. Nu vill jag hjälpa fler att skapa vackra abstrakta konstverk att vara stolt över. Jag lovar att du kommer gå vidare med massor av positiv energi och inspiration för din vidare resa.

Företagsinformation

Art by Erica Nyström
Skandinavisk konst & design

Företaget är godkänt för F-skatt
Org.nr 850413-8903
Moms/VAT nr SE850413890301

Kontakt

E-post:
erica@artbyericanystrom.com
Tele: 0709 24 84 11

Adress:
Art by Erica Nyström
c/o Erica Nyström
Lökvägen 17
961 47 Boden