Gratis Webinar – för dig som drömmer om att måla vackra strukturtavlor


4:a steg till en magisk strukturmålning

Gratis Webinar med
konkreta tips hur du
kommer igång och målar
vackra strukturer med akryl

Jag minns fortfarande när jag var i början av min resa med måleriet. Man stod där med sin pensel och några färgtuber. Men hur börjar man? Varje dag ser man så många duktiga i sociala medier och man undrar – men hur gör man? Många timmar på Youtube men svårt att hitta bra info.

I det här gratis webinariet ”4:a steg till en magisk strukturmålning” visar jag hur, genom 4a konkreta tips så du kan komma igång och måla med struktur. Allt för mer inspiration och glädje i ditt skapande.

Webinariet hålls live under 2 timmar och passar nybörjare eller dig som målat ett tag men är sugen på att lära dig nya tekniker.

Datum & Tid

När? Tisdag 31 Januari kl 20.00
Var? Online på Zoom, du får en länk på mailen efter anmälan

Du kommer lära dig:

  • 3 teoretiska modeller att tänka på för ett intressantare konstverk
  • Att välja färger smart
  • Måla en bakgrund med himmel och vatten
  • Måla vackra strukturer med akryl som kan tolkas som berg

Erica Nyström – Yrkesverksam konstnär med passion för det abstrakta

Jag började måla efter att jag och min familj  tagit det stora och modiga beslutet att lämna våra karriärer i Stockholm för ett småstadsliv i Boden i Norrbotten. 

Vårt liv i Boden började i en stor hyresrätt där de tomma väggarna blev många. Jag har alltid beundrat abstrakt konst men hade inte budget att köpa in så många konstverk jag önskade, så jag började helt enkelt måla själv.

Det är en innerlig passion jag känner för konsten och jag mår så otroligt bra när jag bara får vara och skapa. Nu vill jag hjälpa fler att skapa vackra abstrakta konstverk att vara stolt över. Jag lovar att du kommer gå vidare med massor av positiv energi och inspiration för din vidare resa.

Företagsinformation

Art by Erica Nyström
Skandinavisk konst & design

BankGiro 5725-2116
Swish 1235317706
PayPal

Företaget är godkänt för F-skatt
Org.nr 850413-8903
Moms/VAT nr SE850413890301

Kontakt

E-post:
erica@artbyericanystrom.com
Tele: 0709 24 84 11

Adress:
Art by Erica Nyström
c/o Erica Nyström
Lökvägen 17
961 47 Boden