Gratis Webinar – for deg som ønsker å male med struktur

Foredraget passer deg som allerede maler, men har lyst til å lære en ny teknikk, få inspirasjon eller motivasjon til å komme i gang igjen. Eller kanskje er du en nysgjerrig nybegynner som drømmer om å kunne male. Det er mye enklere å komme i gang og lære raskere hvis noen viser deg hvordan. Benytt deg av sjansen til å helt kostnadsfritt lære 4 konkrete steg til en magisk strukturmaling. Slik at du raskt kan komme i gang og male selv – så mye du vil, uten å måtte fundere over hvordan man gjør det. I tillegg vil jeg både fortelle og male 100% live, slik at du får muligheten til å stille dine spørsmål.

Du vil få lære følgende 4 trinn:

Steg 1: 3 teoretiske modeller å tenke på for et mer interessant kunstverk
Steg 2: Velge farger smart
Steg 3: Male en bakgrunn med himmel og vann
Steg 4: Male vakre strukturer med akryl som kan tolkes som fjell.

Fra tidligere deltakere på mitt webinar:

”Tack för en jättefint webbinarium. Jag fick inspiration och lust att måla :-)”

”Så glad att jag var på din webbkurs och lärde mig om din konst.  Det var lärorikt och en fantastisk upplevelse.”

Tusen tack för du var så bjussig med tips och tekniker! Vilken härlig och genuin energi du spred!”

”Du gav så mycket glädje och inspiration, vilket jag är så tacksam för. 💗”

”Tusen tack för en intressant, inspirerande, trevlig o härlig kväll med dig 🤗”

Erica Nyström – Heltidskonstnär med passion för det abstrakta

Jag började måla efter att jag och min familj  tagit det stora och modiga beslutet att lämna våra karriärer i Stockholm för ett småstadsliv i Boden i Norrbotten. 

Vårt liv i Boden började i en stor hyresrätt där de tomma väggarna blev många. Jag har alltid beundrat abstrakt konst men hade inte budget att köpa in så många konstverk jag önskade, så jag började helt enkelt måla själv.

Det är en innerlig passion jag känner för konsten och jag mår så otroligt bra när jag bara får vara och skapa. Det fick mig att känna att det är något jag vill att fler ska få uppleva. Jag har nu hjälpt över 200 kvinnor att själva måla vackra abstrakta konstverk att vara stolt över. Det har gett mig en helt ny mening att se mina kursdeltagare växa i sitt skapande och måla fantastiska konstverk. Men även att höra om den lycka, glädje, stolthet och motivation de känner i sitt skapande.

Anmäl dig till min kostnadsfria minikurs online, jag lovar att du kommer gå vidare med massor av positiv energi och inspiration för din vidare resa.

Företagsinformation

Art by Erica Nyström
Skandinavisk konst & design

Företaget är godkänt för F-skatt
Org.nr 850413-8903
Moms/VAT nr SE850413890301

Kontakt

E-post:
erica@artbyericanystrom.com
Tele: 0709 24 84 11

Adress:
Art by Erica Nyström
c/o Erica Nyström
Lökvägen 17
961 47 Boden