Specialbeställning

Vill du beställa ett abstrakt konstverk efter dina egna önskemål?

Ibland är det svårt att hitta helt rätt alster till den plats där man tänkt sig en originalmålning. Därför tar jag emot beställningar efter dina egna önskemål där vi tillsammans skapar ett unikt konstverk för just dig.

Nedan ses vilken information jag behöver av dig, vilket du fyller i formuläret eller mailar erica@artbyericanystrom.com. Jag återkommer sedan till dig med ett kostnadsförslag och tidsram för projektet. Om det låter bra för dig så ringer jag gärna upp dig för att prata igenom dina önskemål.

Jag tar 20% av priset innan jag påbörjar arbetet och resterande efter att du som kund godkänt det slutliga resultatet. Förskottet är ej återbetalningsbart. Tidsåtgången är vanligtvis 4-8 veckor. Du som kund kommer få bilder under projektets gång och påverka om du så önskar – men viss konstnärlig frihet behöver jag få ha. Om du älskar det jag gör så lovar jag att du kommer bli nöjd!

Det slutliga konstverket blir sedan något du kommer glädjas över -förhoppningsvis för en lång tid framöver. Något du och jag skapat tillsammans för just ditt hem!

Följande behöver du fundera igenom för att beställa just din abstrakta målning:

Givetvis kan vi diskutera om det är någon punkt du är osäker på eller om du vill att jag tycker till utifrån dina bilder på rummet.

  • Vilken storlek vill du ha på din tavla?
  • Ska den vara liggande eller stående?
  • Vilken stil ska det vara?
    Hänvisa till någon av mina tidigare konstverk som du gillar. Om det är en Scent-tavla kan du ange hur många ”mittpunkter”.
  • Vilka färger vill du ha?
    Du kan hänvisa till ett av mina tidigare konstverk eller skicka bild eller färgkod på de färger du är ute efter.
  • Maila mig gärna en bild på rummet där tavlan ska hänga så får jag lite inspiration för projektet.

Fyll i nedan så kör vi!