Beställningsinformation

Leveranstid

Leveranstiden på Originalmålningar ligger normalt på 2-5 vardagar. Längre tid kan förekomma om aktuellt konstverk hänger på en utställning. Om konstverket är utställt så står det på produktens informationssida tillsammans med aktuell leveranstid på verket.

På specialbeställda konstverk är leveranstiden 2-6 veckor beroende på hur många beställningar jag har för tillfället. Kontakta mig för en aktuell leveranstid.

Konstprint har en leveranstid på 2-10 vardagar. För aktuell leveranstid, se produktens information.

Betalningssätt

Du kan via den här hemsidan betala med Klarna Checkout, där finns flera valmöjligheter. Du kan betala direkt med kort, på faktura eller dela upp din betalning.

Du kan betala med Swish till nummer 1235317706 , ange tavlans namn i meddelandet. Maila mig vilken tavla du köpt, ditt namn, adress och mobilnummer för avisering. Jag kommer maila tillbaka en bekräftelse att jag mottagit mail och betalning.

Betalning till BankGiro sker till nummer 5725-2116 , ange tavlans namn i meddelandet. Maila mig vilken tavla du köpt, ditt namn, adress och mobilnummer för avisering. Jag kommer maila tillbaka en bekräftelse att jag mottagit mail och betalning.

Bor du inte i Sverige? Då går det bra att betala med PayPal eller banköverföring. Kontakta mig för mer info.

Frakt och Leverans

Inom Sverige är frakt gratis på originalkonst och konstprint. Kontakta mig för prisuppgift om du önskar skicka utanför Sverige.

Jag använder Shiplink för inrikes frakt. Fraktbolag kan därför komma att variera. Jag tar alltid 100% ansvar för att tavlan kommer fram i fullgott skick. Leverans till ombud är alltid gratis om du önskar hemleverans kostar det 100kr extra, ange ”hemleverans” vid din order så kontaktar jag dig. Vid hemleverans får man en avisering från fraktbolaget där man får boka en dag/tidsintervall för hemleverans under vardagar / kontorstider. Tavlor som är 100cm eller större levereras alltid utan extra kostnad med hemleverans.

När fraktbolaget mottagit din försändelse kommer du få en avisering med spårningsinformation. Du kommer även få en avisering när din försändelse finns att hämta ut hos ombud alt. för bokning av hemleverans.

Kund/Personuppgifter

För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Om vi inte har din e-mailadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse och vi kan inte meddela dig om kända leveransförseningar eller om någon del av din beställning ej kan levereras.

Retur och Ångerrätt

Är du inte nöjd med din vara? Du har 14 dagars ångerrätt och får då full återbetalning när jag mottagit din retur i fullgott skick. Du står för returfrakten i detta fall. Kontakta oss innan du gör din retur. Det är viktigt att verket packas på samma sätt som vid din leverans samt att du bokar spårbar frakt. Vi hjälper dig gärna att boka returfrakten. Du kommer få ett e-mail när jag mottagit din retur och din återbetalning sker på samma sätt som du valde att betala. Återbetalning till kort tar 2-3 bankdagar.

På målerikurser gäller 14 dagars ångerrätt från och med det datum du köpte kursen och fick tillgång till kursens innehåll. Du kommer då haft tillgång till de 2 första modulerna i kursen. Är du inte nöjd får du full återbetalning.

Om du har valt att specialbeställa ett originalkonstverk efter dina egna önskemål gäller inte ångerrätten efter leverans. Du kommer få bilder på det färdigställda verket att godkänna innan leverans.

Är din vara trasig eller felaktig vid leverans? Kontakta mig snarast möjligt men inom 14 dagar på erica@artbyericanystrom.com

Företagsinformation

Art by Erica Nyström
c/o Erica Nyström
Lökvägen 17
96147 Boden

erica@artbyericanystrom.com
0709 24 84 11

Org.nr 850413-8903
Moms reg. nr SE850413890301